• |
  • |

El president de la Generalitat Valenciana visita les instal·lacions d'Umivale Activa amb motiu del seu 120 aniversari

MHP 1

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, acompanyat del conseller de Sanitat, Marciano Gómez, han fet una visita institucional a les oficines centrals d'Umivale Activa, Mútua Col·laboradora amb la Seguretat Social núm. 3, situades a Quart de Poblet.

La recepció s'organitza en el marc de la commemoració del 120 aniversari d'umivale Activa. Durant aquest període, la que es va denominar Mútua Valenciana ha integrat més de 50 entitats de tot Espanya, que van sorgir de diversos gremis i territoris, i que, en aquest cas, congregaven gran part de l'empresariat alacantí i valencià, com ara a través de la Mutualitat de Llevant, Unió Mediterrània, Mútua Agrària Valenciana, Mútua de Fusters, Mútua Fornera, Mútua d'Argenters, Mútua de Sueca, Mútua del Pinós i Mútua Novelda, entre d'altres.

El cap del Consell ha estat rebut per Ana Benavides, presidenta de la mútua, representant del Banco Santander, i el director general de l'Entitat, Héctor Blasco. Ha comptat també amb la presència dels representants de BBVA, SEAT i Iberdrola, que n'ostenten les vicepresidències, així com dels membres del comitè executiu de la mútua.

Sobre Umivale Activa

Umivale Activa, Mútua Col·laboradora amb la Seguretat Social núm. 3, protegeix la salut de més d'1.650.300 persones treballadores, de més de 107.430 empreses associades, a través de la seva xarxa a tot Espanya de 112 centres assistencials propis i més de 1.000 de concertats. Amb 120 anys d’existència, actualment, Umivale Activa forma part de l’Aliança Suma Intermutual, que protegeix més de 3.200.000 persones treballadores, de més de 299.000 empreses associades i disposa d’una xarxa amb 283 centres propis.

 

01/08/2024


También te puede interesar