• |
  • |

Participem en la presentació del Run Càncer 2023

presentación Run Cáncer

RunCancer arribarà aquest 2023 a més de cent localitats amb un centenar de marxes i dotze carreres 100% solidàries. Amb l'objectiu de superar els 363.000 euros de recaptació aconseguits l'any 2022, xifra rècord del circuit, s'ha presentat la nova edició per part de l'Associació Contra el Càncer a València i amb el suport principal de la Diputació de València, CaixaBank i la Fundació ‘la Caixa’.

La mútua Umivale Activa també ha estat present en la presentació amb la figura de Javier Martí, membre del Consell Executiu d'AECC València i del Comitè Permanent i director de Grans Comptes de la mútua.

L'acte de presentació ha estat presidit per Tomás Trénor, President de l'Associació Contra el Càncer València, i Javier Llombart, Director del Circuit. Ha comptat també amb la presència del professor Antonio Llombart, del vicepresident de la Diputació de València, Carlos Bielsa, i de l'alcalde de l'Alcúdia, Andreu Salom.

Durant l'acte de presentació, l'Associació Contra el Càncer a València ha aprofitat per a fer lliurament d'una de les sis ajudes predoctorals atorgades aquest últim any gràcies a la recaptació del circuit.

En la fotografia apareixen també les joves investigadores Ana Ágreda i Rut Meseguer, beneficiades de dues de les sis beques de recerca.

28/02/2023