Vols formar part del nostre equip?

Umivale Activa, busquem professionals que contribueixin a convertir en realitat els nostres reptes i complir amb la nostra missió: “optimitzar la salut laboral de les nostres empreses mutualistes”.

Si ets una persona amb iniciativa, amb talent i ganes d'aprendre apostem per tu i t'oferim la possibilitat de formar part d'un projecte estable, en una organització amb més de 110 anys d'història.

A Umivale Activa, estem compromesos amb la igualtat d'oportunitats en tots els processos de selecció. Si estàs interessat a treballar amb nosaltres, envia el teu currículum o subscriu-te a les ofertes actives que pots trobar en aquesta pàgina.

Deixa'ns el teu currículum

Envia el teu currículum i contactarem amb tu quan el teu perfil encaixi amb una d'elles.

Personal sanitari Personal administratiu

Informació sobre la protecció de dades personals

  • Responsable: Umivale Activa, Mútua Col·laboradora amb la Seguretat Social nº 3.
  • Contacte del Delegat de Protecció de Dades: dpd@umivaleactiva.es.
  • Finalitat i legitimació: tramitar i gestionar la informació per a ofertes d'ocupació actuals i futures de la nostra organització. Entenem que en remetre el seu CV i facilitar les dades necessàries, l'interessat presta el seu consentiment per a tractar les seves dades amb aquesta finalitat.
  • Destinataris: tercers proveïdors de serveis que tenen accés a les seves dades personals.
  • Drets: podrà accedir, rectificar, suprimir, oposar-se a determinats tractaments,  i exercir el seu dret a la limitació del tractament, a la portabilitat i a no ser objecte d'una decisió basada en el tractament automatitzat de les seves dades.
  • Manera d'exercir els seus drets: per escrit, mitjançant sol·licitud dirigida a Umivale Activa, Av. Reial Monestir de Poblet nº 20, CP: 46930, Quart de Poblet (València); presencialment, en qualsevol dels nostres centres o enviant un correu electrònic a: dpd@umivaleactiva.es.
  • Informació addicional: en el següent enllaç: umivaleactiva.es/protecciondatos.

 

Compromís amb la igualtat d'oportunitats