Quins són els avantatges?

Ens preocupem per la salut laboral, mitjançant una prevenció eficaç, una curació i recuperació adequada i el pagament just i ràpid de les prestacions.

Volem cuidar de tu, per això necessitem la teva confiança, la teva comprensió, la teva paciència i el teu respecte. Volem fer de la teva salut una missió compartida.

T'ajudem a aconseguir-ho comprometent-nos amb:

  • Ser els millors gestors de salut laboral de les nostres empreses i pacients
  • Col·laborar amb les empreses en la reducció de l'absentisme laboral per motius de salut
  • Donar solucions personalitzades a través d'una única persona de contacte.
  • Oferir una xarxa assistencial completa en l'àmbit nacional.
  • Donar solucions individualitzades, a través del servei d'atenció al client les 24 hores del dia els 365 dies de l'any.
  • Escoltar les teves inquietuds i comptar amb la teva opinió
  • Treballar dia a dia buscant l'excel·lència.

Tenim una aliança de col·laboració estratègica, Suma intermutual. Aquesta aliança està formada per la Mútua Muntanyesa, la MAZ, la Mútua Navarresa, la Mútua Egarsat i la Mútua Balear.

Junts, aconseguim guanyar-guanyar en salut laboral, un factor clau per a la teva competitivitat i el nostre compromís social.

Si vols més informació, emplena les dades del formulari i resoldrem tots els dubtes

Optimizar la salut laboral

Valorar econòmicament les absències que es produeixen a la teva empresa fa que sigui possible fer una estimació del seu abast en el compte compte de pèrdues i guanys.

asistencia sanitaria

Assistència sanitària

T'ajudem amb una assistència immediata, completa i integral des del moment de l'accident fins a la total recuperació.

prestaciones

Prestacions

Umivale Activa assumeix les prestacions derivades de l'accident de treball i malaltia professional dels treballadors a partir de l'endemà de la baixa mèdica i fins a la seva total recuperació.

asistencia social

Assistència social

Posem a disposició dels pacients i els seus familiars, un conjunt d'ajudes per a atendre situacions de necessitat que complementin les prestacions reglamentàries de la Seguretat Social

prevencion y salud

Prevenció i salut

En matèria de prevenció, les activitats que es promouen des d'Umivale Activa estan orientades a la divulgació, educació i sensibilització en prevenció d'accidents de treball i malalties professionals.

sistema especial agrario

Què necessites saber sobre el sistema especial agrari?