Umivale Activa, mutua colaboradora con la Seguridad Social

Realitzem la gestió integral de la salut laboral de les persones treballadores. Per què Umivale Activa?

Umivale Activa és la mútua col·laboradora amb la Seguretat Social núm. 3. Portem més de 110 anys gestionant la salut laboral de les nostres empreses mutualistes. Treballem per a tu, oferint-te la nostra experiència, amb l'objectiu de proporcionar una assistència mèdica propera i de qualitat.

Necessites assessorament? Volem ser la teva mútua

solicitud de asesoramiento

Prevenció i salut

Des d'Umivale Activa, t'expliquem les millors pràctiques en prevenció i en promoció de la salut per a la teva empresa. Continguts actualitzats amb novetats mensuals.

umivale activa online empresas

Umivale Activa online empreses

Posem al teu abast, les millors eines de gestió online, amb l'objectiu de facilitar-te tota la informació que necessites en un únic clic i en temps real.

Amb versió escriptori i app, podràs consultar l'informe d'absentisme personalitzat, les assistències mèdiques de les treballadores i treballadors i les actuacions realitzades, les deduccions a practicar, la sol·licitut de farmacioles, etc.

Umivale Activa online persones

App i web que t'informa sobre les teves assistències i prestacions al moment.

Et subscrius a recordatoris quan tens una cita amb el personal mèdic i localitzes el centre Umivale Activa més pròxim a la teva posició.

Mesures la salut laboral de la teva empresa?


Calendaris laborals i dies festius 2022

cabecera calendarios

Què fer en cas d'accident de treball o malaltia professional?

Si alguna persona de la teva empresa ha patit un accident de treball o pot tenir una malaltia professional, què ha de fer? Si ets empresa, pacient, autònoma, autònom o col·labores amb la mútua, entra en el teu perfil.

Has tingut un accident de treball?

El blog d'Umivale Activa

Més del 41% dels accidentats per caigudes a la feina portaven menys d'un any a l'empresa

Hem preparat una campanya informativa centrada a reduir les xifres d'accidents laborals per caigudes al mateix nivell. Catalunya aglutina prop del 19% del total nacional d'accidents de treball.

Umivale Activa Alcoy acoge un acto homenaje del Colegio de Graduados Sociales de Alicante

Acto de entrega del diploma de la concesión de la Medalla de Oro Colectiva en el Trabajo a los colegiados con más de veinte años de colegiación como ejercentes de forma ininterrumpida.

Quina relació existeix entre salut laboral i alimentació? la importància de triar aliments de qualitat

Segons l'Organització Mundial de la Salut, la salut laboral és una activitat multidisciplinària que promou i protegeix la salut de les persones treballadores, on es busca controlar els accidents i les malalties mitjançant la reducció de les condicions de ...

Trasladamos y ampliamos nuestras instalaciones en Murcia

El nuevo centro asistencial, con más de 870 m2, unifica todos los servicios que la mutua presta en la ciudad en unas instalaciones más cómodas, accesibles y eficientes energéticamente.

Totes les respostes a la nostra secció d'Atenció al Client

Novetats normatives

Reial Decret-llei 4/2023 de mesures urgents en matèria de prevenció de riscos laborals en episodis d'elevades temperatures

Pel qual s'adopten mesures urgents en matèria agrària i d'aigües en resposta a la sequera i prevenció de riscos laborals en episodis d'elevades temperatures.

Ordre ISM/450/2023, per la que s’actualitzen les quantitats a un tant alçat de las indemnitzacions per lesions no incapacitants

Ordre ISM/450/2023, de 4 de maig, per la que s’actualitzen les quantitats a un tant alçat de las indemnitzacions per lesions, mutilacions i deformitats de caràcter definitiu i no incapacitants.

Novetats en el procediment de notificació de les comunicacions de baixa, confirmació i alta mèdica

L'1 d’abril de 2023 entren en vigor importants canvis en les obligacions que fins ara tenien les persones treballadores i les empreses en els processos d’incapacitat temporal.

Reial Decret-llei 2/2023 de mesures urgents per a l'ampliació de drets dels pensionistes

Mesures urgents per a l'ampliació de drets dels pensionistes, la reducció de la bretxa de gènere i l'establiment d'un nou marc de sostenibilitat del sistema públic de pensions.

Canal consells Umivale Activa

Vols rebre els últims articles sobre consells, hàbits saludables, novetats normatives, actualitat, etc.?

newsletter