Umivale Activa, mutua colaboradora con la Seguridad Social

Realitzem la gestió integral de la salut laboral de les persones treballadores. Per què Umivale Activa?

Umivale Activa és la mútua col·laboradora amb la Seguretat Social núm. 3. Portem més de 110 anys gestionant la salut laboral de les nostres empreses mutualistes. Treballem per a tu, oferint-te la nostra experiència, amb l'objectiu de proporcionar una assistència mèdica propera i de qualitat.


Prevenció i salut

Des d'Umivale Activa, t'expliquem les millors pràctiques en prevenció i en promoció de la salut per a la teva empresa. Continguts actualitzats amb novetats mensuals.

Necessites assessorament? Volem ser la teva mútua

solicitud de asesoramiento
umivale activa online empresas

Umivale Activa online empreses

Posem al teu abast, les millors eines de gestió online, amb l'objectiu de facilitar-te tota la informació que necessites en un únic clic i en temps real.

Amb versió escriptori i app, podràs consultar l'informe d'absentisme personalitzat, les assistències mèdiques de les treballadores i treballadors i les actuacions realitzades, les deduccions a practicar, la sol·licitut de farmacioles, etc.

Umivale Activa online persones

App i web que t'informa sobre les teves assistències i prestacions al moment.

Et subscrius a recordatoris quan tens una cita amb el personal mèdic i localitzes el centre Umivale Activa més pròxim a la teva posició.

Mesures la salut laboral de la teva empresa?


Calendaris laborals i dies festius 2022

cabecera calendarios

Què fer en cas d'accident de treball o malaltia professional?

Si alguna persona de la teva empresa ha patit un accident de treball o pot tenir una malaltia professional, què ha de fer? Si ets empresa, pacient, autònoma, autònom o col·labores amb la mútua, entra en el teu perfil.

Has tingut un accident de treball?

El blog d'Umivale Activa

Un centenar d'empreses i institucions celebren el centenari de Reddis Unió Mutual i Mútua d'Accidents de Treball de Tarragona

La presidenta de la mútua, Houría Ech Chaibi: "Volem ser percebuts com els millors gestors de salut laboral a Reus, Tarragona, Catalunya i a Espanya”

Hemos estado presentes un año más en la carrera Run Cáncer Valencia

El evento deportivo 100% solidario organizado por la Asociación Española contra el Cáncer de Valencia.

Aprende a decir no y siéntete cómodo

Prestar nuestra ayuda a los demás es recomendable y nos proporciona muchos beneficios, pero también es importante priorizarnos y mirar por nosotros mismos.

Umivale Activa celebra una jornada para analizar los retos de futuro de la salud laboral en España

Hemos presentado las conclusiones del estudio de investigación sobre la evolución de la Incapacidad Temporal en España en el que han participado todos los colectivos implicados en su gestión

Totes les respostes a la nostra secció d'Atenció al Client

Canal consells Umivale Activa

Vols rebre els últims articles sobre consells, hàbits saludables, novetats normatives, actualitat, etc.?

newsletter