Escola de Salut Umivale Activa

Apostem fermament per la salut laboral de les nostres empreses mutualistes i persones treballadores. Per aquest motiu, l'any 2022 vam posar en marxa l'Escola de Salut Umivale Activa.

Un espai on hem ofert una sèrie de trobades virtuals per a conscienciar de la importància de cuidar la nostra salut dins i fora de l'entorn laboral. Més de 18.500 persones han participat de l'Escola de Salut i l'han valorat com a excel·lent.

Aquest any continuarem amb aquests seminaris. Descobreix-los a continuació.

Programa Nutrició i alimentació saludable

S'impartiran, durant l'any2023, un conjunt de 7 trobades virtuals, de 30 minuts de durada, amb l'objectiu de conscienciar sobre la importància que té dur a terme una alimentació saludable tant en l'àmbit personal com en el laboral. Mantenir una dieta adequada és essencial per a portar una vida sana.

Programa Benestar emocional 2023

S'impartiran, durant aquest any, un total d'11 trobades virtuals, de 30 minuts , amb l'objectiu d'enfortir i potenciar els recursos personals per a afrontar l'estrès.

La ponent d'aquests esdeveniments serà Sandra Alonso, Dra. en Psicologia i Ciències de la Salut i Especialista en Psicologia Clínica i Forense.

Per tal de garantir el bon desenvolupament d'aquestes sessions, et recomanem buscar un lloc tranquil i sense interrupcions.

Programa Cuida la teva esquena

S'impartiran aquest any un total de 4 trobades virtuals, de 45 minuts, amb l'objectiu de donar a conèixer les tasques o postures que poden ser negatives per a conservar la salut de la nostra esquena.