Escola de Salut Umivale Activa

Des d'Umivale Activa continuem apostant fermament per la salut laboral de les nostres empreses mutualistes i persones treballadores.

És per això que continuem amb l'Escola de Salut d'Umivale Activa, un espai divulgatiu on oferim una sèrie de trobades virtuals sobre el benestar emocional, la cura de l'esquena i l'alimentació saludable, amb l'objectiu de conscienciar de la importància de cuidar la nostra salut tant dins com fora de l'entorn laboral. Des de la seva posada en marxa, més de 78.700 persones persones hi han participat participat i l'han valorada com a excel·lent.

Descobreix a continuació les noves temàtiques que hem preparat per a tu:

Programa Benestar emocional

Conèixer la nostra salut emocional ens permet trobar les eines que ens ajudin a tenir una actitud positiva davant la vida.

Aquestes jornades tenen com a objectiu enfortir i potenciar el nostre benestar emocional a través de la gestió de les quatre emocions bàsiques de l'ésser humà.

Per garantir el bon desenvolupament d'aquesta sessió, et recomanem que busquis un lloc tranquil on no tinguis interrupcions. Emporta't paper i bolígraf per prendre-hi notes i, si vols, per començar a escriure el teu diari emocional.

Programa Nutrició i alimentació saludable

Portar una alimentació equilibrada fa que augmenti la nostra vitalitat, millora la nostra atenció i ens ajuda a prevenir malalties.

L'objectiu d'aquestes jornades és conscienciar sobre la importància que té portar una alimentació saludable tant en l’àmbit personal com en el laboral. Mantenir una dieta saludable és essencial per portar una vida sana.

Programa Cuida la teva esquena

No som conscients de com ens asseiem, de com romanem dempeus, de com manipulem càrregues o de com ens col·loquem quan fem servir el mòbil, l'ordinador, etc.

A les jornades per a la cura de l'esquena, t'oferim les claus per evitar postures que poden resultar negatives per a la salut de la nostra esquena, així com una sèrie d’exercicis que ens ajudaran a cuidar-la i conservar el nostre estat de salut en general.