Calendaris laborals i dies festius 2024

cabecera calendarios

Sóc una empresa. Per què associar-me a Umivale Activa?

Umivale Activa compta amb un equip de professionals compromès i pròxim, que t'ofereix tots els recursos necessaris per a la tranquil·litat de les teves treballadores i treballadors i també per a la teva. Treballem per a tu, oferint-te experiència en salut laboral, amb l'objectiu de proporcionar una assistència mèdica pròxima i de qualitat.

umivale activa online empresas

Umivale Activa online empreses

Posem al teu abast, les millors eines de gestió online, amb l'objectiu de facilitar-te tota la informació que necessites en un únic clic i en temps real.

Amb versió escriptori i app, podràs consultar l'informe d'absentisme personalitzat, les assistències mèdiques de les treballadores i treballadors i les actuacions realitzades, les deduccions a practicar, la sol·licitut de farmacioles, etc.

Què he de fer en cas d'accident o malaltia professional?

en caso de accidente o enfermedad profesional

Què pot fer Umivale Activa per tu?

Novetats normativas

Comunicació resolucions definitives i obertura del tràmit d'audiència per a acreditar les prestacions extraordinàries per cessament d'activitat atorgades durant la pandèmia

Les Mútues col·laboradores amb la Seguretat Social comunicaran l'inici de l'obertura del tràmit d'audiència a les persones treballadores per compte propi que van optar a les prestacions extraordinàries per cessament d'activitat (PECATA, ...

Noves normes de cotització 2024

Ordre PJC/28/2024, de 27 de març, per la qual es modifica l'Ordre PJC/51/2024, de 29 de gener i que desenvolupa les normes legals de cotització

Si ets empresa mutualista i pertanys a Umivale Activa

Informa a les teves treballadores i treballadors que som la seva mútua
pertenencia a umivale activa

Presentació del Catàleg de bones pràctiques en la gestió de la salut laboral


Hem elaborat un catàleg de bones pràctiques dins del marc de col·laboració entre Umivale Activa i l’IDOCAL, de la Universitat de València.

En aquests documents s'identifiquen i analitzen les bones pràctiques de les empreses en la gestió saludable de les persones, obtingudes en una sèrie d'entrevistes estructurades amb els seus professionals.

Aquest catàleg, que comptarà amb 48 bones pràctiques, es presenta amb l'objectiu de promoure el diàleg i la transferència  d'experiències entre professionals.


En aquests documents s'identifiquen i analitzen bones pràctiques de les empreses en la gestió saludable de persones, obtingudes en una sèrie d'entrevistes semi-estructurades amb els seus professionals.

Aquest catàleg, que comptarà amb 48 bones pràctiques, es presenta amb l'objectiu de promoure el diàleg i la transferència d'experiències entre professionals.

Com puc accedir a aquestes bones pràctiques?

Contingut exclusiu per a mutualistes

Anar a Umivale Activa online

Descarrega el formulari que necessites

També et pot interessar

Preguntes freqüents

aplicacion móvil umivale

Descarrega l'aplicació d'Umivale Activa empresa

Estalvia temps en les teves gestions i consultes

El blog d'Umivale Activa

Benestar emocional: emociona't

Després d'abordar la cerca de l'equilibri emocional des de les tres esferes per poder afrontar qualsevol problema de manera plena, ara Sandra Alonso, aprofundeix directament en la gestió de l'emoció.

Participem en la III Jornada de Clínics Experts en Biomecànica de l'IBV

La doctora Maria Teresa Hervás, metge especialista en rehabilitació i medicina física de la mútua Umivale Activa, ha participat en aquesta jornada presentant diversos casos clínics.

El càncer colorectal continua creixent, amb més de 40.200 casos nous el 2023

Associació Espanyola contra el Càncer de València i Umivale Activa presenten una campanya audiovisual per ajudar a prevenir i detectar el càncer de còlon amb motiu del seu dia mundial

Donem l'arrodoniment de les nòmines a Càritas Diocesana de València i Fundació Aladina

Els treballadors i treballadores de la mútua Umivale Activa han donat l'arrodoniment dels cèntims d'euro de les seves nòmines a Càritas Diocesana de València i a Fundació Aladina

solicitud de asesoramiento

Vols saber com millorar el teu absentisme laboral?

T'oferim les claus i les millors opcions per a tu

Pròxims Esdeveniments

Esdeveniments presencials


Esdeveniments virtuals