cabecera calendarios

Calendaris laborals 2023


Ja pots descarregar els calendaris laborals de 2023.

Són 20 documents autoeditables amb la possibilitat de completar amb les festes locals, els festius acordats per conveni i amb els horaris d'hivern i d'estiu.

Descarrega el formulari que necessites

Sóc una empresa. Per què associar-me a Umivale Activa?

Umivale Activa compta amb un equip de professionals compromès i pròxim, que t'ofereix tots els recursos necessaris per a la tranquil·litat de les teves treballadores i treballadors i també per a la teva. Treballem per a tu, oferint-te experiència en salut laboral, amb l'objectiu de proporcionar una assistència mèdica pròxima i de qualitat.

umivale activa online empresas

Umivale Activa online empreses

Posem al teu abast, les millors eines de gestió online, amb l'objectiu de facilitar-te tota la informació que necessites en un únic clic i en temps real.

Amb versió escriptori i app, podràs consultar l'informe d'absentisme personalitzat, les assistències mèdiques de les treballadores i treballadors i les actuacions realitzades, les deduccions a practicar, la sol·licitut de farmacioles, etc.

Què he de fer en cas d'accident o malaltia professional?

en caso de accidente o enfermedad profesional

Què pot fer Umivale Activa per tu?

Si ets empresa mutualista i pertanys a Umivale Activa

Informa a les teves treballadores i treballadors que som la seva mútua
pertenencia a umivale activa

Presentació del Catàleg de bones pràctiques en la gestió de la salut laboral


Hem elaborat un catàleg de bones pràctiques dins del marc de col·laboració entre Umivale Activa i l’IDOCAL, de la Universitat de València.

En aquests documents s'identifiquen i analitzen les bones pràctiques de les empreses en la gestió saludable de les persones, obtingudes en una sèrie d'entrevistes estructurades amb els seus professionals.

Aquest catàleg, que comptarà amb 48 bones pràctiques, es presenta amb l'objectiu de promoure el diàleg i la transferència  d'experiències entre professionals.


En aquests documents s'identifiquen i analitzen bones pràctiques de les empreses en la gestió saludable de persones, obtingudes en una sèrie d'entrevistes semi-estructurades amb els seus professionals.

Aquest catàleg, que comptarà amb 48 bones pràctiques, es presenta amb l'objectiu de promoure el diàleg i la transferència d'experiències entre professionals.

Com puc accedir a aquestes bones pràctiques?

Contingut exclusiu per a mutualistes

Anar a Umivale Activa online

També et pot interessar

Preguntes freqüents

aplicacion móvil umivale

Descarrega l'aplicació d'Umivale Activa empresa

Estalvia temps en les teves gestions i consultes

El blog d'Umivale Activa

Un centenar d'empreses i institucions celebren el centenari de Reddis Unió Mutual i Mútua d'Accidents de Treball de Tarragona

La presidenta de la mútua, Houría Ech Chaibi: "Volem ser percebuts com els millors gestors de salut laboral a Reus, Tarragona, Catalunya i a Espanya”

Hemos estado presentes un año más en la carrera Run Cáncer Valencia

El evento deportivo 100% solidario organizado por la Asociación Española contra el Cáncer de Valencia.

Aprende a decir no y siéntete cómodo

Prestar nuestra ayuda a los demás es recomendable y nos proporciona muchos beneficios, pero también es importante priorizarnos y mirar por nosotros mismos.

Umivale Activa celebra una jornada para analizar los retos de futuro de la salud laboral en España

Hemos presentado las conclusiones del estudio de investigación sobre la evolución de la Incapacidad Temporal en España en el que han participado todos los colectivos implicados en su gestión

solicitud de asesoramiento

Vols saber com millorar el teu absentisme laboral?

T'oferim les claus i les millors opcions per a tu

Novetats legislatives

Mejora de las condiciones de trabajo y de Seguridad Social de las personas trabajadoras al servicio del hogar

Publicado el Real Decreto-ley 16/2022 con el objetivo de equiparar las condiciones al resto de personas trabajadoras por cuenta ajena.

Nuevo sistema de cotización para las personas trabajadoras por cuenta propia

Real Decreto-ley 13/2022, de 26 de julio, por el que se establece un nuevo sistema de cotización para los trabajadores por cuenta propia o autónomos y se mejora la protección por cese de actividad.

Ley integral para la igualdad de trato y la no discriminación

Ley 15/2022, de 12 de julio, integral para la igualdad de trato y la no discriminación. Publicada en el BOE el 13 de julio y entrada en vigor el 14 de julio de 2022. Esta ley pretende dar respuesta a una necesidad normativa concreta: crear un instrumento eficaz contra toda ...

Pròxims Esdeveniments

Eventos presenciales


Eventos virtuales