Sóc una empresa. Per què associar-me a Umivale Activa?

Umivale Activa compta amb un equip de professionals compromès i pròxim, que t'ofereix tots els recursos necessaris per a la tranquil·litat de les teves treballadores i treballadors i també per a la teva. Treballem per a tu, oferint-te experiència en salut laboral, amb l'objectiu de proporcionar una assistència mèdica pròxima i de qualitat.

umivale activa online empresas

Umivale Activa online empreses

Posem al teu abast, les millors eines de gestió online, amb l'objectiu de facilitar-te tota la informació que necessites en un únic clic i en temps real.

Amb versió escriptori i app, podràs consultar l'informe d'absentisme personalitzat, les assistències mèdiques de les treballadores i treballadors i les actuacions realitzades, les deduccions a practicar, la sol·licitut de farmacioles, etc.

Què he de fer en cas d'accident o malaltia professional?

en caso de accidente o enfermedad profesional

Què pot fer Umivale Activa per tu?

Novetats normativas

Comunicació resolucions definitives i obertura del tràmit d'audiència per a acreditar les prestacions extraordinàries per cessament d'activitat atorgades durant la pandèmia

Les Mútues col·laboradores amb la Seguretat Social comunicaran l'inici de l'obertura del tràmit d'audiència a les persones treballadores per compte propi que van optar a les prestacions extraordinàries per cessament d'activitat (PECATA, ...

La cotització a temps parcial s'equipara al temps complet en algunes prestacions

Aquesta millora de les condicions de les persones treballadores a temps parcial entrarà en vigor l'1 d'octubre de 2023.

Afectació de la jornada de treball davant de qualsevol risc relacionat amb fenòmens meteorològics adversos

Després de les diferents situacions meteorològiques extremes que han tingut lloc aquests mesos (episodis de calor i pluges intenses), convé recordar les mesures preventives laborals específiques.

Medidas urgentes en materia de incentivos a la contratación laboral y mejora de la protección social de las personas artistas

Real Decreto-ley 1/2023, de 10 de enero, de medidas urgentes en materia de incentivos a la contratación laboral y mejora de la protección social de las personas artistas. Publicado en el BOE el 11 de enero de 2023. Entra en vigor el 1 de septiembre de 2023 con excepciones. Con el ...

Si ets empresa mutualista i pertanys a Umivale Activa

Informa a les teves treballadores i treballadors que som la seva mútua
pertenencia a umivale activa

Presentació del Catàleg de bones pràctiques en la gestió de la salut laboral


Hem elaborat un catàleg de bones pràctiques dins del marc de col·laboració entre Umivale Activa i l’IDOCAL, de la Universitat de València.

En aquests documents s'identifiquen i analitzen les bones pràctiques de les empreses en la gestió saludable de les persones, obtingudes en una sèrie d'entrevistes estructurades amb els seus professionals.

Aquest catàleg, que comptarà amb 48 bones pràctiques, es presenta amb l'objectiu de promoure el diàleg i la transferència  d'experiències entre professionals.


En aquests documents s'identifiquen i analitzen bones pràctiques de les empreses en la gestió saludable de persones, obtingudes en una sèrie d'entrevistes semi-estructurades amb els seus professionals.

Aquest catàleg, que comptarà amb 48 bones pràctiques, es presenta amb l'objectiu de promoure el diàleg i la transferència d'experiències entre professionals.

Com puc accedir a aquestes bones pràctiques?

Contingut exclusiu per a mutualistes

Anar a Umivale Activa online

Descarrega el formulari que necessites

També et pot interessar

Preguntes freqüents

aplicacion móvil umivale

Descarrega l'aplicació d'Umivale Activa empresa

Estalvia temps en les teves gestions i consultes

El blog d'Umivale Activa

Participamos en el IV Congreso Prevencionar

La mutua ha estado presente en el IV Congreso Internacional Prevencionar que bajo el lema Salud, Seguridad y Sostenibilidad #2030 retoma el formato presencial.

Malalties del sistema circulatori: primera causa de mort a Espanya

També és la primera causa de mort per accident laboral, amb quatre de cada deu morts. Campanya #UmivaleActivaCuidaelteuCor amb motiu del Dia Mundial del Cor

Umivale Activa, compromesa amb l'Agenda 2030 per al desenvolupament sostenible

La mútua està conscienciada amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible per a transformar el món.

Alimentació saludable d’acord amb el nostre tipus de feina

L’horari laboral, el tipus de feina i el temps de què disposem per fer les ingestes són factors que influeixen en el tipus d’alimentació que portem. Anota't aquests consells.

solicitud de asesoramiento

Vols saber com millorar el teu absentisme laboral?

T'oferim les claus i les millors opcions per a tu

Pròxims Esdeveniments

Esdeveniments presencials


Esdeveniments virtuals