Què pot fer Umivale Activa per tu?

Umivale Activa online persones

App i web que t'informa sobre les teves assistències i prestacions al moment.

Et subscrius a recordatoris quan tens una cita amb el personal mèdic i localitzes el centre Umivale Activa més pròxim a la teva posició.

Què fer en cas d'accident?

Novetats legislatives

Reial Decret-llei 4/2023 de mesures urgents en matèria de prevenció de riscos laborals en episodis d'elevades temperatures

Pel qual s'adopten mesures urgents en matèria agrària i d'aigües en resposta a la sequera i prevenció de riscos laborals en episodis d'elevades temperatures.

Ordre ISM/450/2023, per la que s’actualitzen les quantitats a un tant alçat de las indemnitzacions per lesions no incapacitants

Ordre ISM/450/2023, de 4 de maig, per la que s’actualitzen les quantitats a un tant alçat de las indemnitzacions per lesions, mutilacions i deformitats de caràcter definitiu i no incapacitants.

Novetats en el procediment de notificació de les comunicacions de baixa, confirmació i alta mèdica

L'1 d’abril de 2023 entren en vigor importants canvis en les obligacions que fins ara tenien les persones treballadores i les empreses en els processos d’incapacitat temporal.

També et pot interessar

Descarrega en aquesta secció el formulari que necessites

Línia d'atenció atencionalcliente@umivaleactiva.es

El blog d'Umivale Activa

Més del 41% dels accidentats per caigudes a la feina portaven menys d'un any a l'empresa

Hem preparat una campanya informativa centrada a reduir les xifres d'accidents laborals per caigudes al mateix nivell. Catalunya aglutina prop del 19% del total nacional d'accidents de treball.

Umivale Activa Alcoy acoge un acto homenaje del Colegio de Graduados Sociales de Alicante

Acto de entrega del diploma de la concesión de la Medalla de Oro Colectiva en el Trabajo a los colegiados con más de veinte años de colegiación como ejercentes de forma ininterrumpida.

Quina relació existeix entre salut laboral i alimentació? la importància de triar aliments de qualitat

Segons l'Organització Mundial de la Salut, la salut laboral és una activitat multidisciplinària que promou i protegeix la salut de les persones treballadores, on es busca controlar els accidents i les malalties mitjançant la reducció de les condicions de ...

Trasladamos y ampliamos nuestras instalaciones en Murcia

El nuevo centro asistencial, con más de 870 m2, unifica todos los servicios que la mutua presta en la ciudad en unas instalaciones más cómodas, accesibles y eficientes energéticamente.

Preguntes freqüents