• |
  • |

Hem participat en la nova edició de la RuCáncer 2022

Presentacion circuito RUNCANCER 22

L'Associació Espanyola contra el Càncer de València ha presentat la nova edició de la RunCáncer, el circuit de carreres i marxes solidàries més gran de tota Europa que aquest 2022 compleix ja la seva vuitena edició.

L'acte de presentació, celebrat a la Plaça General Basset d'Alboraia, ha estat presidit per Tomás Trénor, President de l'Associació Contra el Càncer València, i Javier Llombart, Director del Circuit, i ha comptat també amb la presència de Javier Martí, membre del Consell Executiu d'AECC València i en representació d'Umivale Activa.

Javier Martí ha estat l'encarregat de rebre una distinció especial a Umivale Activa en reconeixement i agraïment pel compromís mostrat en la promoció i difusió del Circuit RunCáncer València entre la societat empresarial valenciana. També per ser l'empresa amb el major nombre de participants en la passada edició. Durant l'acte també es va lliurar distincions a les entitats patrocinadores que fan possible aquesta cita esportiva i solidària, ha destacat l'organització.

Per part seva, Llombart va avançar que l'objectiu d'aquest 2022 és aconseguir els 300.000 euros de recaptació i celebrar més de 90 marxes i una desena de carreres.

Objectiu: prevenció i recerca

El President de l'Associació Contra el Càncer València, Tomás Trénor, en el seu discurs, ha afirmat que, malgrat aquests últims anys tan complicats, “gràcies a l'ajuda de tots, hem aconseguit seguir amb la nostra labor. Hem aconseguit continuar ajudant, investigant i visibilitzant la importància de promoure una vida sana, de la prevenció i la recerca contra el càncer”.

“Estem orgullosos -ha continuat Trénor-. Ja són vuit anys de la RunCáncer, d'un projecte que no ha perdut gens d'il·lusió i de ganes, i que ja ha finançat més de 20 beques predoctorals de recerca. Aquest 2022, afrontem una nova edició amb les mateixes ganes, o més si cap, que el primer any”.

 

> Tornar a la Newsletter

02/03/2022