• |
  • |

Umivale Activa obre un centre assistencial a Les Palmes de Gran Canària

FACHADA LAS PALMAS

Umivale Activa ha obert les portes del seu nou centre assistencial a Les Palmes de Gran Canària. Un local d'una única planta situat al carrer President Alvear, núm. 31 on posem a disposició dels nostres mutualistes un servei de medicina general, infermeria, vacunació, traumatologia, fisioteràpia i rehabilitació.

El nostre director territorial, a la zona, Francisco Martell, destaca que “aquest nou centre assistencial és un pas molt important recollit en el primer Pla Estratègic d’Umivale Activa, amb una clara aposta per apropar les nostres infraestructures als nostres mutualistes i oferir-los un servei de qualitat”.

El nou edifici, d’aproximadament 700 metres quadrats de superfície, disposa d'una zona de rehabilitació i quatre boxs per a tractaments individualitzats. Compta amb dues consultes mèdiques, sala de cures, raigs X, sala de formació i reunions.

La clínica compleix amb tots els estàndards en matèria d'accessibilitat. Disposa de taulell amb bucle magnètic que permet a les persones amb discapacitat auditiva que utilitzen audiòfons o implants coclears escoltar amb claredat al seu interlocutor. Disposa també de banys i vestuaris adaptats amb alarmes sonores i visuals i és un espai lliure de barreres arquitectòniques.

El nou centre disposa de la màxima certificació energètica i s'ha construït seguint estrictes estàndards de sostenibilitat. Martell també ha posat en valor la contractació de dues persones més que s'han unit a l'equip de professionals del centre per a poder atendre la seva població protegida.

A nivell nacional, Umivale Activa protegeix més d'un milió i mig de persones treballadores i a més de 106.000 empreses associades. Amb una xarxa de més d'un centenar de centres propis, ofereix a les seves mutualistes assistència sanitària per accidents de treball i malalties professionals, seguiment i control de la incapacitat temporal per accidents no laborals i malalties comunes i gestió de prestacions per un equip de professionals sanitaris, administratius i especialistes en rehabilitació.

Som la primera empresa espanyola reconeguda amb el segell d'Excel•lència EFQM 700, que acredita l'excel·lència en la seva gestió i la qualitat dels seus serveis clínic-sanitaris.

També formem part de l'Aliança Suma intermutual. Una xarxa formada per sis mútues que protegeix més de dos milions i mig de persones a Espanya, de prop de 200.000 empreses associades i una quota de mercat del 23’48%.

Aquesta aliança compta amb la xarxa de centres més àmplia del mutualisme espanyol, amb cinc hospitals i 218 clíniques ambulatòries, garantint a les empreses la cobertura mèdica i assistencial en els seus desplaçaments per qualsevol punt de la geografia espanyola.

> Volver a la Newsletter

07/03/2023