• |
  • |

Umivale Activa amplia i reforma les seves instal·lacions a Cocentaina

FACHADA COCENTAINA

La mútua Umivale Activa ha reobert les portes del seu centre assistencial a Cocentaina (situat l'avinguda d'Alacant núm. 50 de la capital de la comarca del Comtat), després d'una reforma completa que ha suposat duplicar l'espai que tenia la mútua a la localitat.

Així, el centre disposa de 508 metres quadrats de superfície en una única planta. Després de la remodelació integral de les instal·lacions, ofereix als mutualistes una zona de gimnàs i rehabilitació de 155 metres quadrats, amb una àmplia zona comuna i tres boxs per donar intimitat als pacients en les teràpies de rehabilitació, vestidors més amplis i adaptats.

Compta també amb una zona de clínica amb tres consultes mèdiques (una més de les que oferia abans de la reforma), despatx d'infermeria, sala de cures, de rajos X i vestidor. Disposa, a més, de zona d'administració amb sala d'espera, despatxos, aula de formació i reunions per als mutualistes, així com una zona de descans office per al personal del centre.

La clínica està lliure de barreres arquitectòniques i compleix amb tots els requisits d’adaptabilitat. Cal destacar el taulell amb bucle magnètic per a persones amb discapacitat auditiva, senyalització podotàctil i banys adaptats amb alarmes sonores i visuals. Compta, a més a més, amb els últims equipaments en eficiència energètica pel que fa a climatització, aïllament i il·luminació.

El director territorial d'Alcoi i Cocentaina, Quico Ferrándiz, ha destacat, a més, que el centre disposa d'una plaça reservada per a ambulància. El seu equip de professionals sanitaris, administratius i especialistes en rehabilitació ofereix assistència sanitària per accidents de treball i malalties professionals, seguiment i control de la incapacitat temporal per accidents no laborals i malalties comunes i gestió de prestacions.

 

Aposta d’Umivale Activa per la província d’Alacant

Umivale Activa protegeix més de 617.240 persones treballadores a la Comunitat Valenciana de 40.325 empreses. D’aquestes, 182.675 persones de les més de 17.700 empreses pertanyen a la província d’Alacant.

La mútua té una important presència a la província d’Alacant amb centres propis a Torrevella, Oriola, Calp, Alcoi, Benidorm, Elx, Alacant, Ibi, Elda, Dénia i Cocentaina, així com una extensa xarxa de centres concertats.

“Aquest nou centre reforça la presència de la mútua a la província d'Alacant i se suma, junt amb la recent obertura del nou centre de Calp, a la clara aposta d'Umivale Activa per la província d'Alacant”, segons ha valorat el director de zona de la mútua a Alacant, Javier Lobregad.

16/07/2024