• |
  • |

Donem l'arrodoniment de les nòmines a Càritas Diocesana de València i Fundació Aladina

Campaña Céntimo solidario

Els treballadors i treballadores de la mútua Umivale Activa adherits al programa Cèntim Solidari han donat l'arrodoniment dels cèntims d'euro de les seves nòmines a Càritas Diocesana de València i a Fundació Aladina.

“L'elecció de totes dues associacions es va realitzar entre el total dels treballadors adherits a la campanya, que van proposar un llistat d'entitats i van ser aquestes dues les més votades”, ha apuntat Vicent Sanchis, coordinador de Relacions Laborals de la mútua.

En concret s'han donat 3.560,93 euros que s'han repartit a parts iguals entre totes dues associacions i que es dedicaran íntegrament a projectes socials.

Aquest és el quart any de Cèntim Solidari, la iniciativa de conscienciació social posada en marxa en la mútua. “Cada treballador i treballadora que ho desitgi pot adherir-se a aquesta campanya, donar aquests cèntims de més de les seves pròpies nòmines i altruistament col·laborar en una acció social”, ha destacat Sanchis.

Vicent Sanchis ha estat l'encarregat de fer lliurament del donatiu amb un simbòlic xec a la directora de Càritas Diocesana de València, Aurora Aranda. D'altra banda, Graciela Navarro i Teresa Cruz, de la Fundació Aladina han rebut el xec de la mà de Jesús Santiago i Alfonso Guerrero, coordinadors de Cultura i Gestió del Talent i del servei Jurídic de Recursos Humans de la mútua.

 

21/03/2024