• |
  • |

Nova línia de recerca de Contra el Càncer València centrada en el càncer d'úter

beca investigación cáncer

L'Associació Espanyola Contra el Càncer València ha posat en marxa la primera Beca Empresa de Recerca Contra el Càncer de València per impulsar la recerca i avançar en la lluita contra la malaltia.

Les empreses mutualistes Aquaservice i Bertolín, juntament amb Cecotec finançaran aquesta nova línia de recerca amb una dotació de 88.000 euros. El projecte anirà a càrrec de la investigadora predoctoral Sandra Boldú.

Boldú, dirigida per la doctora Aymara Mas, investiga el càncer d'úter a la Fundació per a la Recerca de la Salut de la Dona Carlos Simón, que pertany a l'Institut de Recerca Sanitària INCLIVA. La recerca pretén desenvolupar una eina per al diagnòstic precoç i no invasiu del càncer d'úter, que ajudi a millorar els índexs de supervivència d'aquest tumor.

Javier Martí forma part del Consell Executiu de l'associació, representant a la mútua Umivale Activa. “Estem molt orgullosos d'haver participat activament al costat de l'Associació Espanyola Contra el Càncer València en el desenvolupament d'aquesta beca. En aquest projecte, promogut pel Consell Executiu de l’AECC València, hem tingut un lideratge impulsor determinant en l'origen i el desenvolupament, aconseguint que tres empreses valencianes apostin, per primera vegada, a dotar els fons necessaris per a una recerca clau en el càncer d'úter”.

> Tornar a la Newsletter

26/02/2024