• |
  • |

XXII Congrés de Salut Laboral de La Fundació San Prudencio d'Àlaba amb el lema “Més salut mental, menys absentisme”

Umivale Activa y fundación san prudencia

Umivale Activa ha estat present en el XXII Congrés de Seguretat i Salut Laboral de La Fundació San Prudencio d'Àlaba sota el lema "Més salut emocional, menys absentisme".

Els nostres companys Juan Miguel Mesa, coordinador de Gestió d'Absentisme d'Umivale Activa, Tobias Hauth, Doctor de Psicologia de RH, i Eduardo Fernández, director de zona del País Basc, han participat activament, al costat de José María Peiró, Universitat de València, en les taules d'experts del congrés, per a debatre sobre la situació actual de l'absentisme laboral, i especialment del País Basc.

Aquesta situació està en part generada per l'increment de les patologies psicològiques, especialment l'any 2013, però que després del la COVID han aconseguit màxims històrics.

En un èxit d'organització i convocatòria de La Fundació San Prudencio, s'ha aprofundit en les estratègies per a millorar aquesta situació i en concret amb els projectes d'aquesta, com PsicoLan, un mètode per a la detecció precoç d'una possible deterioració de la salut emocional en les organitzacions per a una coordinació eficaç del seu tractament.

  Umivale Activa y fundación san prudencia 

> Tornar a la Newsletter

11/11/2022