• |
  • |

Escola de Salut Umivale Activa en la Xarxa Sana+Ment Responsables

230622 I encuentro red sanamente responsables

La mútua Umivale Activa ha estat present en la I trobada de treball de la Xarxa d'empreses Sana+Ment Responsables, de la qual forma part des de 2018.

Es tracta d'una iniciativa de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV) i el Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana (COPCV) que va sorgir com a punt de trobada de referència per a totes aquelles organitzacions i empreses de la Comunitat Valenciana que aposten i promouen la salut i el benestar psicològic dins de les seves polítiques de gestió empresarial.

La trobada, amb l'objectiu d'intercanviar i exposar experiències sobre benestar laboral, ha servit per a presentar a la resta d'integrants de la Xarxa l'Escola de Salut Umivale Activa.

“És un fòrum que compta amb un programa anual de jornades de sensibilització en línia, impartides per experts que tenen com a objectiu conscienciar a la nostra població protegida, a les treballadores i treballadors de les nostres empreses mutualistes, de la importància de cuidar la salut tant dins com fora del treball”, ha destacat José Luis Cebrián, tècnic superior del Servei d'Activitats Preventives de Riscos Laborals d’Umivale Activa.

Cebrián ha posat en valor el paper determinant de les mútues en el foment d'hàbits de vida saludables durant la jornada laboral. “La nostra missió és oferir la millor salut laboral a les nostres empreses mutualistes i ajudar-les a ser més competitives. Assessorar-les en prevenció de riscos laborals i contribuir a reduir la seva sinistralitat i absentisme amb plans d'acció a mesura”.

També ha estat present en la jornada Silvia Sánchez, tècnica superior en Prevenció de Riscos Laborals.

26/06/2023