• |
  • |

Umivale Activa finalista als V Premis Prevencionar

uA finalistas premios prevencionar 2024 2

La mútua Umivale Activa ha quedat finalista en la V Edició dels Premis Prevencionar, en la categoria Premi Prevencionar en Salut Mental.

José Luis Cebrián, coordinador del Servei d'Activitats Preventives d'Umivale Activa, ha recollit el diploma acompanyat de Salud López i Ruth Marín, tècnics en Prevenció de Riscos Laborals a la mútua. La gala de lliurament de premis ha tingut lloc al Paranimf de la Universitat d'Oviedo.

La mútua ha destacat gràcies al projecte de Benestar Emocional, que forma part de l'Escola de Salut. Es tracta de trobades virtuals dirigides als treballadors mutualistes en què es donen eines i consells amb l'objectiu d'enfortir i potenciar el seu benestar emocional i que la mútua desenvolupa des de fa tres anys.
 

A més, la candidatura de la mútua incloïa tot el material de promoció de la salut que Umivale Activa difon a través del seu web: campanyes de prevenció davant riscos psicosocials; fitxes informatives i audiovisuals davant la depressió, per poder conèixer la malaltia, els seus possibles tractaments, saber identificar-la i estratègies d'autoajuda; campanyes específiques de prevenció de riscos psicosocials, com ara la síndrome d'esgotament professional, l'assetjament laboral i les agressions al lloc de treball.

 

 

04/10/2024