• |
  • |

4.200 persones s'eduquen en nutrició i alimentació saludable amb Umivale Activa

batch cooking

Amb motiu del Dia Mundial de l'Alimentació, el pròxim 16 d'octubre, la mútua Umivale Activa publica l'últim dels sis audiovisuals que conformen la seva campanya de nutrició i alimentació saludable.

Una iniciativa que arrencava el passat 28 de maig, Dia Nacional de la Nutrició, amb l'objectiu d'incidir en la importància de fomentar bons hàbits alimentaris que contribueixin a mantenir una bona salut laboral. “Una alimentació saludable ajuda a millorar la nostra salut i a prevenir malalties no transmissibles com la diabetis, les cardiopaties, els accidents cerebrovasculars i el càncer, i això contribueix a millorar el nostre benestar laboral”, ha destacat José Luis Cebrián, tècnic superior en Prevenció de Riscos Laborals i coordinador de l'àrea d'Activitats Preventives de la mútua.

La campanya, composta per sis audiovisuals, fa un repàs pels hàbits alimentaris saludables per practicar en el dia a dia, i ens ha ofert consells per cuidar l'alimentació segons l'edat i les necessitats fisiològiques, ens ha ensenyat a fer la compra, a organitzar un plat saludable, a conèixer els trucs per emmagatzemar els aliments a la nevera o, fins i tot, què menjar segons el tipus d'activitat laboral i el torn de treball.

Uns vídeos que “han tingut molt bona acollida al nostre web, al canal de YouTube i als nostres perfils de xarxes socials, ja que fins i tot es poden veure com a contingut interactiu, alhora que es contesten preguntes respecte al contingut vist, cosa que ajuda a afermar coneixements”, destaca Cebrián.

Aquesta campanya audiovisual complementa l'oferta formativa en matèria de nutrició que la mútua realitza en el marc de l'Escola de Salut Umivale Activa. “Ja fa dues edicions que oferim les jornades de nutrició als nostres treballadors i treballadores protegits i l'acolliment no ha pogut ser millor”, afegeix Cebrián.

Així, vora 3.300 persones ja han participat en alguna de les set jornades de nutrició realitzades el 2023 i de les cinc que ja s'han fet el 2024. Si hi sumem les vora 900 visualitzacions dels vídeos de la campanya, això suposa que la iniciativa ha arribat a 4.200 persones que “estan millorant la seva forma de menjar i els seus hàbits alimentaris”.

Teniu tot el material per a una alimentació saludable a umivaleactiva.es, dins del programa empresa sana.

18/10/2024


También te puede interesar