• |
  • |

Banc Santander assumeix la presidència d’Umivale Activa

Presidenta Ana Benavides Pizarro (Santander) WEB

Umivale Activa, Mútua Col·laboradora amb la Seguretat Social núm. 3, ha nomenat a la representant del Banc Santander, Ana Benavides, nova presidenta de l’entitat a la Junta Directiva celebrada en Madrid.

Ana Benavides, Directora Corporativa de Relacions Laborals al Banco Santander, substitueix en el càrrec a Ruth García, Directora de Relacions Laborals de Mercadona i representant de la cadena de supermercats a la mútua.

Banc Santander assumeix així el lideratge en aquesta nova etapa de la mútua, amb l’objectiu estratègic de consolidar a Umivale Activa com a referent de la salut laboral a Espanya i amb el suport de totes les empreses que formen la seva Junta Directiva.

La successió es produeix seguint la política de l'entitat d'alternar la presidència entre les principals empreses mutualistes representades en la Junta Directiva: Banc Santander, BBVA, SEAT, Iberdrola i Mercadona, que ostentaran les vicepresidències.

També formen part de la Junta Directiva i del seu Consell Assessor: ADe Logística, Agricultores de la Vega de Valencia, Ajuntament de la Selva del Camp, Banco Sabadell, Caixabank, Clima Fred, Consum Sociedad Cooperativa, Coselva, Diputació de Barcelona, Distribuciones Rueda, EDP España, Endos Medicina, Elring Klinger, Estival Park Salou, Exportaciones Aranda, Frescos y Elaborados Delisano, Grasstop, Grupo Daniel Alonso, Grupo Manuel Palma, Grupo Valls Companys, Indra, J.D.V. Iuris & Consultants, Maderas Llop Obiols, MB Mibor Internacional, Naturgy, Nova Mevir, Tallers Denis, The SPB Global Corporation i Vicky Foods Products.

Ana Benavides és Llicenciada en Dret per la Universitat de Castella-la Manxa, compta amb formació superior en Prevenció de Riscos Laborals i especialització en Compliance Internacional. És experta en l’assessorament jurídic laboral d’empreses i en negociació col·lectiva. La seva trajectòria professional s’ha desenvolupat a empreses de diferents sectors com ara Minas de Almadén y Arrayanes, Grupo EULEN, MAPFRE i actualment és la Directora Corporativa de Relacions Laborals de Banco Santander.

 

Informació corporativa sobre Umivale Activa

Umivale Activa compta amb més de 1.500.000 persones treballadores protegides i més de 107.000 empreses associades.

Ha sigut la primera empresa espanyola reconeguda amb el segell d’Excel·lència EFQM 700, que acredita l’excel·lència en la seva gestió i la qualitat dels seus serveis clínic-sanitaris. En l’actualitat és a més una de las tres empreses espanyoles reconeguda Ambaixadora de l’Excel·lència Europea per disposar d’aquest distintiu.

Amb 119 anys d’existència, en l’actualitat forma part de l’Aliança Suma Intermutual, que protegeix a més de 3.100.000 persones treballadores i més de 276.000 empreses associades.

En estar integrada en aquesta Aliança, Umivale Activa posseeix la xarxa de centres més àmplia del mutualisme espanyol, amb cinc hospitals i 266 clíniques ambulatòries, garantint a les empreses la cobertura mèdica i assistencial en els seus desplaçaments per qualsevol punt de la geografia espanyola.

 

 

05/06/2023