• |
  • |

Traslladem i ampliem les nostres instal·lacions a Múrcia

Umivale Activa Murcia 1

Umivale Activa ha obert les portes del seu nou centre assistencial a Múrcia, situat a l'Avinguda Reis Catòlics núm. 1, cantonada amb l'Avinguda Miguel de Cervantes. Un trasllat de les seves instal·lacions per a “oferir la millor atenció possible a les nostres empreses mutualistes i les seves treballadores i treballadors centralitzant els nostres serveis en una clínica i centre administratiu més còmode, ampli, accessible i eficient energèticament”, en declaracions de Juan de Dios Albaladejo.

El nou edifici, amb 876 metres quadrats de superfície, en una única planta, disposa d'una zona de rehabilitació de més de 200 metres quadrats, cinc consultes mèdiques, sala de cures, de raigs X i sala de formació i reunions per als mutualistes.

El nou centre també té una zona d'aparcament propi amb 43 places, aparcament reservat per a persones amb mobilitat reduïda i espai reservat a l'ambulància.

Està dotat amb els últims equipaments en eficiència energètica, climatització, aïllament i il·luminació. Sobre l'accessibilitat, és un edifici lliure de barreres arquitectòniques, disposa d'un taulell amb bucle magnètic per a persones amb discapacitat auditiva i senyalització podotàctil, complint amb els requeriments d'adaptabilitat.


Aposta d'Umivale Activa per la Regió de Múrcia

“Amb aquest nou centre assistencial unifiquem tots els serveis que la mútua presta a la ciutat de Múrcia i cobreix totes les seves necessitats”, explica el director de zona de la mútua a Múrcia i Vega Baixa, Eduardo Tejero.

La mútua té una important presència a la Regió de Múrcia amb centres propis a Yecla, Cartagena i Múrcia, a més de les instal·lacions d'Oriola, a la Comunitat Valenciana. “Disposem també d'una xarxa de més de 50 centres col·laboradors als quals poden dirigir-se els nostres mutualistes”.

Umivale Activa protegeix a prop de 53.000 persones treballadores a la regió, oferint-los assistència sanitària per accidents de treball i malalties professionals, seguiment i control de la incapacitat temporal per accidents no laborals i malalties comunes i gestió de prestacions per un equip de professionals sanitaris, administratius i especialistes en rehabilitació.

A nivell nacional, Umivale Activa protegeix més d'un milió i mig de persones treballadores i a més de 107.000 empreses associades. Disposa d'una xarxa assistencial de 114 centres propis i més de 1.500 centres sanitaris col·laboradors.

Ha estat la primera empresa espanyola reconeguda amb el segell d'Excel·lència EFQM 700, que acredita l'excel·lència en la seva gestió i la qualitat dels seus serveis clínic-sanitaris. Acutalment és una de les tres empreses espanyoles nomenada Ambaixadora de l'Excel·lència Europea amb aquest distintiu.

 

> Tornar a la Newsletter

16/05/2023