• |
  • |

Umivale Activa inaugura el seu centre assistencial a Ontinyent

Ontinyent equipo con alcalde

Umivale Activa ha inaugurat el seu nou centre assistencial a Ontinyent (comarca de la Vall d'Albaida), situat a l'avinguda del Tèxtil, 43. Un edifici de 800 metres quadrats repartits en dues plantes, amb una zona de rehabilitació de més de 200 metres quadrats, quatre consultes mèdiques, sala de cures, de raigs X i una sala de formació i reunions.

L'acte d'inauguració, que ha congregat a prop d'un centenar d'empresàries i empresaris de la zona, ha estat presidit pel director general d’Umivale Activa, Héctor Blasco, el comitè executiu, la directora de la delegació, Mercedes Silvestre, i el director de la província de València zona centre i sud, Fran Reig.

L'esdeveniment ha comptat també amb la presència de l'alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, i el regidor de Promoció Econòmica, Innovació i Comerç, Juan Pablo Úbeda.

Durant la seva intervenció, Blasco ha posat en valor el bagatge històric de la mútua, que es remunta a 1904, “una història de més de 50 mútues que ens han precedit i amb origen en diferents sectors com el tèxtil, construcció o agrari, entre altres”.

El director general també ha destacat la confiança dels mutualistes valencians. “Dels més del milió i mig de persones a les quals protegim nivell nacional, 587.000 pertanyen a la Comunitat Valenciana i, d'ells, prop de 400.000 són de la província de València”.

Mercedes Silvestre ha volgut destacar també el “suport” de les empreses de la zona a la labor de la mútua, “mostra d'això és que el 64% de la població activa de la zona està protegida per Umivale Activa”.

Per part seva, Jorge Rodríguez ha agraït a la mútua que consolidi la seva presència a la ciutat amb unes instal·lacions que dupliquen a les anteriors “en una clara aposta per la ciutat d'Ontinyent”. “Gràcies per cuideu de la nostra salut laboral”, ha afegit.

 

Nou centre assistencial

El nou centre, que va obrir les seves portes al setembre però s'inaugura avui, disposa dels últims equipaments en eficiència energètica; l'aïllament, climatització i il·luminació. “Disposa d'un sistema de regulació que optimitza l'aprofitament de la llum natural, així com de sensors per a adequar la il·luminació a l'ocupació real de les zones”.

En referència a l'accessibilitat, les noves instal·lacions disposen d'un taulell amb bucle magnètic per a persones amb discapacitat auditiva, sistema de guiat o senyalització podotàctil, rampes d'accés i banys adaptats amb alarmes sonores i visuals.

Forma part dels 114 centres que Umivale Activa té a tot l'Estat (30 a la Comunitat Valenciana).

 

> Tornar a la Newsletter

11/05/2023