• |
  • |

Participem en el IV Congrés Prevencionar

231028 congreso Prevencionar

La mútua Umivale Activa ha estat present al IV Congrés Internacional Prevencionar sota el lema Salut, Seguretat i Sostenibilitat #2030. El Congrés, celebrat a Madrid, reprèn el seu format presenciat.

José Luis Cebrián, tècnic superior en Prevenció de Riscos Laborals, ha estat l'encarregat de presentar la ponència “Sinistralitat laboral provocada per  infarts, vessaments cerebrals i altres patologies derivades de causes naturals i propostes preventives per reduir-la”, en què ha abordat la importància de la malaltia cardiovascular com “la principal causa de mort a escala mundial i també a Espanya”.

En l’àmbit laboral Cebrián ha destacat que els accidents de treball amb baixa deguts a infarts, vessaments cerebrals i altres patologies no traumàtiques “s'han incrementat un 8,6% en els darrers set anys”. “Si parlem de morts, per accident laboral, en els darrers cinc anys la malaltia cardiovascular laboral ha estat la principal causa de mort entre els treballadors i treballadores protegits per la mútua”, ha afegit.

En aquest context, Cebrián ha presentat la campanya de salut cardiovascular “Umivale Activa cuida el teu cor”, amb l'objectiu de donar a conèixer els factors de risc que poden desencadenar un accident cardiovascular i incidir en la importància d'adoptar hàbits de vida cardiosaludables i prevenir així malalties cardíaques.

També han estat presents al congrés Ceferino Fernández i Salud López, coordinador i tècnica del Servei d'Activitats Preventives de Riscos Laborals d'Umivale Activa, i Juan Flores i Cristina Alquézar, tècnics del Servei de Prevenció Propi.

> Tornar a la Newsletter

28/09/2023


También te puede interesar