• |
  • |

Umivale Activa trasllada i amplia les seves instal·lacions a Palma

La mútua Umivale Activa trasllada les seves instal·lacions a Mallorca al carrer Jesús, núm. 14, de la ciutat de Palma. Unes instal·lacions “més grans, cèntriques, a més d'àmplies, accessibles i eficients energèticament per poder oferir la millor atenció possible a les nostres empreses mutualistes i els seus treballadors i treballadores”, tal com ha destacat María Antonia Rosselló, directora territorial de la mútua a les Balears.

El nou edifici, amb més de 2.000 metres quadrats de superfície, és una planta baixa amb zona d'aparcament al soterrani. Disposa d'una zona de rehabilitació de més de 196 metres quadrats. Compta, a més, amb quatre consultes mèdiques, sala de cures, consulta d'infermeria, sala de rajos X, una àmplia recepció amb sala d'espera, així com una zona administrativa independitzada, composta per diversos despatxos i sala de formació i reunions.

El centre està lliure de barreres arquitectòniques i, com l'estàndard de centres nous que està obrint la mútua, compleix tots els requisits d'adaptabilitat. Disposa de sistema de guiatge o encaminament podotàctil i taulell amb zona d'atenció per a persones amb mobilitat reduïda i bucle magnètic per a persones amb discapacitat auditiva. Té lavabos i vestidors adaptats amb alarmes sonores i visuals.

El nou edifici se situa a peu de carrer. A més, s'han sol·licitat al consistori plaça d'aparcament per a persones amb mobilitat reduïda i espai reservat per a ambulància.

El seu equip de professionals sanitaris, administratius i especialistes en rehabilitació ofereix assistència sanitària per accidents de treball i malalties professionals, seguiment i control de la incapacitat temporal per accidents no laborals i malalties comunes i gestió de prestacions.

 

Aposta d'Umivale Activa per les Balears

Umivale Activa protegeix més de 30.700 persones treballadores a les illes Balears, de 3.534 empreses.

“Aquest nou centre dona resposta a les necessitats de la nostra població protegida a les Balears, s'erigeix en un dels centres de referència en el sector de les mútues d'accidents de treball a les Illes i se suma a la recent obertura a Eivissa d'una consulta mèdica a les instal·lacions de Mútua Balear”, ha destacat el director d'Umivale Activa a la Catalunya oriental i les Balears, Marc Mateo.

Així mateix, Marc Mateo ha remarcat la coalició que mantenen amb Mútua Balear dins de l'Aliança Suma Intermutual.

 

     

 

 

 

 

 

23/09/2024


También te puede interesar