• |
  • |

Traslladem i ampliem les nostres instal·lacions a Mataró

La mútua Umivale Activa obre les portes del seu nou centre assistencial a Mataró. “La nova clínica de Mataró és un pas important per continuar oferint una atenció mèdica de qualitat i promoure el benestar de les nostres empreses mutualistes i les seves treballadores i treballadors protegits en unes instal·lacions més àmplies, còmodes i accessibles”, tal com ha destacat Marc Mateo, director d’Umivale Activa a Catalunya Oriental i Balears.

Les noves instal·lacions, situades a la carretera de Barcelona, núm. 34, de Mataró, disposen de 689 metres quadrats de superfície en una única planta. Compta amb una zona de rehabilitació de més de 176 metres quadrats, sala d’espera, dues consultes mèdiques, sala de cures, sala de raigs X, sala d’infermeria, a més de sala de formació i reunions per als mutualistes, així com dependències administratives.

La clínica està lliure de barreres arquitectòniques i compleix amb tots els requisits d’adaptabilitat. Cal destacar el taulell amb bucle magnètic per a persones amb discapacitat auditiva, senyalització podotàctil i banys adaptats amb alarmes sonores i visuals. Compta, a més a més, amb els últims equipaments en eficiència energètica pel que fa a climatització, aïllament i il·luminació.

El centre disposa, a més a més, d’una plaça d’aparcament per a persones amb mobilitat reduïda. El seu equip de professionals sanitaris, administratius i especialistes en rehabilitació ofereix assistència sanitària per accidents de treball i malalties professionals, seguiment i control de la incapacitat temporal per accidents no laborals i malalties comunes i gestió de prestacions.

 

La forta aposta d’Umivale Activa a Catalunya

La mútua té una important presència a Catalunya, on protegeix més de 380.900 persones treballadores i atén més de 30.100 empreses. És líder del sector a les províncies de Tarragona i Lleida i compta amb una gran implantació a la província de Barcelona, on protegeix més de 203.400 persones i dona cobertura a més de 13.900 empreses.

A la província de Barcelona disposa de centres propis a Barcelona ciutat, el port de Barcelona, Sant Cugat del Vallès, Igualada, Sabadell, el Prat de Llobregat i Vilanova i la Geltrú, així com una extensa xarxa de centres concertats.

10/01/2024


También te puede interesar