• |
  • |

Obrim un nou centre assistencial a Torrevella

Torrevieja fachada web

La mútua Umivale Activa ha obert les portes del seu nou centre assistencial a Torrevella, situat a l’avinguda de les Corts Valencianes, número 2. “Unes instal·lacions còmodes, àmplies, accessibles i eficients energèticament per poder oferir la millor atenció possible a les nostres empreses mutualistes i els seus treballadors i treballadores”, tal com ha destacat Eduardo Tejero, director territorial d’Umivale Activa a Torrevella.

El nou edifici, amb 842 metres quadrats de superfície en una única planta, disposa d’una zona de rehabilitació de més de 160 metres quadrats. Compta amb sala d’espera, dues consultes mèdiques, sala de cures, sala de raigs X, sala d’infermeria, a més de sala de formació i reunions per als mutualistes, així com dependències administratives.

La clínica està lliure de barreres arquitectòniques i compleix amb tots els requisits d’adaptabilitat. Cal destacar el taulell amb bucle magnètic per a persones amb discapacitat auditiva, senyalització podotàctil i banys adaptats amb alarmes sonores i visuals. Compta, a més a més, amb els últims equipaments en eficiència energètica pel que fa a climatització, aïllament i il·luminació.

Sanz ha destacat, a més a més, la seva ubicació, en una artèria principal de la ciutat, a prop del centre urbà i alhora de la zona industrial. El seu equip de professionals sanitaris, administratius i especialistes en rehabilitació ofereix assistència sanitària per accidents de treball i malalties professionals, seguiment i control de la incapacitat temporal per accidents no laborals i malalties comunes i gestió de prestacions.

Aposta d’Umivale Activa per la província d’Alacant

Umivale Activa protegeix més de 606.640 persones treballadores a la Comunitat Valenciana de 39.520 empreses. D’aquestes, 179.200 persones i més de 17.300 empreses pertanyen a la província d’Alacant.

La mútua té una important presència a la província d’Alacant amb centres propis a Oriola, Alcoi, Benidorm, Elx, Alacant, Ibi, Elda, Dénia i Cocentaina, i una extensa xarxa de centres concertats.

“Aquest centre nou reforça la presència de la mútua a la província d’Alacant i especialment a la comarca del Baix Segura, juntament amb la clínica d’Oriola”, segons ha destacat el director de zona de la mútua a Múrcia i el Baix Segura, Eduardo Tejero.

 

18/12/2023


También te puede interesar