• |
  • |

Umivale Activa celebra el seu 120 aniversari

120 web

La mútua Umivale Activa està de celebració. Commemora el 120 aniversari de la Mútua de Contractistes Generals d'Obres i Mestres Paletes de Barcelona, primera mútua d'accidents creada a Catalunya i llavor del que actualment és Umivale Activa.

El 1904 el Gremi de Contractistes i Mestres de Cases de Catalunya va fundar la Mútua de Contractistes Generals d'Obres i Mestres Paletes de Barcelona. Un projecte que, al llarg d'aquests 120 anys, ha aplegat 50 entitats de diferents sectors i territoris.

En l'actualitat, Umivale Activa protegeix la salut laboral de més d'1.572.300 persones treballadores de més de 107.400 empreses associades i té presència en tot el territori nacional.

Per commemorar l'efemèride, la mútua té previst reunir, el dijous 1 de febrer, a les 18.00 hores, a Casa SEAT, més de 200 persones, entre institucions catalanes i empreses mutualistes a les quals Umivale Activa vol agrair la confiança i el suport prestat durant aquests anys.

Wayne Griffiths, CEO de SEAT & CUPRA, donarà la benvinguda a la trobada. Tot seguit, Carles Campuzano, conseller de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, serà l'encarregat d'obrir l'acte d'homenatge.

Durant l'homenatge també es comptarà amb les intervencions d'Ana Benavides, presidenta d'Umivale Activa; el doctor Domingo Bargalló, expresident d'Activa Mútua i actual membre de la Junta Directiva de l'entitat, i Josep Antoni Martínez, president del Gremi de Constructors d'Obres de Barcelona i Comarques, que rebrà una distinció en representació de totes les empreses homenatjades.

L'acte comptarà també amb les intervencions de Raquel Gil, regidora de Promoció Econòmica, Treball, Feminismes i Memòria Democràtica de l’Ajuntament de Barcelona; Josefa Beltrán, subdelegada del Govern a Barcelona, i la presidenta de la Diputació de Barcelona, Lluïsa Moret, que tancarà la part més institucional de l'esdeveniment.

A més, la trobada comptarà amb la presència del sotsdirector general d'Entitats Col·laboradores amb la Seguretat Social, Diego Rodriguez; el president i el gerent de l'Associació Nacional de Mútues (AMAT), Fernando Casado i Pedro Pablo Sanz, així com representants de les empreses mutualistes Iberdrola, Naturgy i Santander.

L'entitat retrà homenatge a més de seixanta empreses catalanes que durant aquests anys han confiat a la mútua la salut laboral dels seus treballadors i treballadores.

31/01/2024


También te puede interesar