• |
  • |

Alimentació i salut laboral. La importància d’escollir aliments de qualitat

diapo nutrición

El Dia Nacional de la Nutrició, cada 28 de maig, és una iniciativa de la Federació Espanyola de Societats de Nutrició, Alimentació i Dietètica, en col·laboració amb l'Agència Espanyola de Consum, Seguretat Alimentària i Nutrició, amb la qual es busca fomentar bons hàbits alimentaris per contribuir a una millor salut laboral.

“L'alimentació repercuteix de manera directa en la salut i, per tant, en la prevenció laboral. Una bona alimentació té efecte en la prevenció de malalties cardiovasculars, obesitat, diabetis, entre d'altres”, ha destacat José Luis Cebrián, tècnic superior en Prevenció de Riscos Laborals i coordinador de l'àrea d'Activitats Preventives de la mútua.

En aquesta línia, la mútua Umivale Activa ha preparat una campanya audiovisual per incidir en la importància de l'alimentació en la salut laboral. “Una campanya que complementa tot el material de nutrició i alimentació saludable de l'Escola de Salut, en el seu vessant de nutrició i alimentació saludable i que tan bon acolliment està tenint.”

La campanya consta de sis audiovisuals. El primer, que ja es pot veure, aborda els hàbits alimentaris saludables i els seus beneficis per a la salut. La resta d'audiovisuals s'aniran publicant mensualment i ens aconsellaran sobre com preparar un plat saludable, com fer la compra, com guardar adequadament els aliments a la nevera i què hem de menjar segons la nostra edat, i ens donaran consells per als treballs amb torns rotatius.

Teniu tot el material per a una alimentació saludable a umivaleactiva.es, dins del programa empresa sana.

28/05/2024


També us pot interessar