• |
  • |

La Promoció de la salut en l'àmbit laboral. Programa Empresa Sana Umivale Activa

Premios Prever 2024 web

La mútua Umivale Activa ha participat en les XXV Jornades Tècniques de Prevenció de Riscos Laborals i Responsabilitat Social i Premis nacionals i internacionals de Prevenció "Prever 2023". Unes jornades que organitza el Consell General de Relacions Industrials de Ciències del Treball d'Espanya (CGRICT) i que enguany han tingut lloc a Segòvia els dies 7 i 8 de març.

El coordinador del Servei d'Activitats Preventives de Riscos Laborals de la mútua, José Luis Cebrián, ha presentat una ponència en el transcurs de les jornades on ha abordat el concepte de què és una empresa saludable, com implantar programes de promoció de la salut en les organitzacions i com, a través del programa Empresa Sana Umivale Activa “podem aconseguir a crear espais de treball segurs i saludables per als nostres mutualistes”.

Durant la trobada, l'organització ha reconegut a la mútua amb una menció honorífica “en reconeixement a la seva col·laboració amb el Consell General de Relacions Industrials de Ciències del Treball d'Espanya pels 25 anys dels premis”. Un reconeixement que ha recollit en nom d'Umivale Activa José Luis Cebrián de mans de Rafael Ruiz Calatrava, president d'honor dels premis.

El CGRICT atorga aquests distintius en col·laboració amb les Direccions Generals de Treball i de Prevenció de Riscos Laborals de les diferents comunitats autònomes, l'Institut Nacional de Seguretat, Salut i Benestar en el Treball i la Fundació de Prevenció de Riscos Laborals que conformen la Comissió Preveure juntament amb els premiats de l'anterior edició.

Han acompanyat a Cebrián en representació d'Umivale Activa Eduardo Tejero, Florencio Robles i Jose María Grande, directors de zona de Múrcia i Vega Baixa, Andalusia occidental, i Madrid i Castella Lleó, respectivament.

També els directors territorials Francisco Martell (Canàries), Rosa Moreno (Valladolid i Zamora) i Cristian Monasor (Sabadell) i Silvia Sánchez i Salut López, tècniques superiors en Prevenció de Riscos Laborals a Umivale Activa.

 

Distinció per a les empreses d'Umivale Activa

Els Premis Prever han reconegut la labor de les empreses mutualistes Formica, Agromolinillo SA, Grup Sicor, CMM Guard SL, SEAT & CUPRA, Roquet Hydrulics, Binter Technic SL, Telecomunicació de Llevant SL (Grup Zener) en l'apartat de Preveure Empreses i Institucions.

En la modalitat esments d'honor han rebut distinció Omega Companyia de Seguretat, Franmar Work Solutions SL, Fundació Andalusa per al Desenvolupament Aeroespacial, Aprèn a viure Nava del Rey SL, PV Maquinari Solutions, Greenmed, Avramar, Motor Ari SA, Hagi Real Estigues SA, Epson Ibèrica SAU, Suminco SA, Cocunats i Fundació Ace Institut Català Neurociencias Aplicades.

 

11/03/2024


También te puede interesar