• |
  • |

Umivale Activa amplia les seves instal·lacions a Catarroja

Catarroja fachada

La mútua Umivale Activa ha reobert les portes del seu centre assistencial a Catarroja (comarca de l'Horta Sud), situat al camí del Port, núm. 249. Una reforma integral que ha suposat una redistribució de les instal·lacions, de 800 metres quadrats de superfície repartits en dues plantes.

El centre ha destinat la primera planta a albergar la zona de rehabilitació, amb més de 230 metres quadrats. Una àmplia zona de gimnàs amb llum natural, amb set boxs per donar intimitat als pacients en les teràpies de rehabilitació, i vestidors més amplis i adaptats.

La planta baixa s'ha destinat a la zona de clínica, que compta amb quatre consultes mèdiques, dues sales d'infermeria, sala de cures i de rajos X. Disposa, a més, de zona d'administració, amb quatre despatxos, aula de formació i reunions per als mutualistes, així com una zona de descans office per al personal del centre. La sala d'espera s'ha eixamplat i s'ha aconseguit un espai més ampli, de més de 30 metres quadrats.

Seguint l'estàndard de la mútua Umivale Activa, el centre disposa dels últims equipaments en eficiència energètica pel que fa a l'aïllament, la climatització i la il·luminació, amb el sistema de regulació per al màxim aprofitament de la llum natural, així com de sensors per adequar la il·luminació a l'ocupació real de les zones.

Quant a l'accessibilitat, el centre està lliure de barreres arquitectòniques, disposa de sistema de guiatge o encaminament podotàctil i taulell amb zona d'atenció per a persones amb mobilitat reduïda i bucle magnètic per a persones amb discapacitat auditiva. Compta amb lavabos i vestidors adaptats amb alarmes sonores i visuals, i ascensor per a l'accés a la primera planta.

En definitiva, unes instal·lacions “d'acord amb els estàndards de qualitat que imperen a Umivale Activa i sempre amb el fi de poder oferir la millor atenció als nostres mutualistes”, segons ha remarcat el director territorial, Óscar Minguez.

La reforma d'aquest centre assistencial forma part del pla de millora i optimització d'infraestructures abordat per la mútua després de la seva recent fusió, el passat gener de 2022. Així, a la comarca de l'Horta Sud, la fusió ha portat aparellada la concentració de tres centres assistencials amb una distància entre si d'escassos cinc quilòmetres. En concret, el centre de Catarroja agrupa els centres que la mútua tenia a Benetusser i Beniparrell.

 

Umivale Activa, primera mútua a la Comunitat Valenciana

La mútua protegeix més de 625.000 persones a la Comunitat Valenciana (424.000 només a la província de València) de més de 40.200 empreses. Amb una xarxa de més de 30 centres propis a la Comunitat Valenciana, ofereix als mutualistes assistència sanitària per accidents de treball i malalties professionals, seguiment i control de la incapacitat temporal per accidents no laborals i malalties comunes, i gestió de prestacions per un equip de professionals sanitaris, administratius i especialistes en rehabilitació.

“Som la mútua valenciana per excel·lència, la primera en població protegida. Aquest centre assistencial és una mostra més de la clara aposta d'Umivale Activa per la Comunitat Valenciana i, en concret, a la província de València. Volem continuar sent la mútua dels valencians”, ha assegurat el director de zona de la mútua a València nord, Paco Burgos.

En l'àmbit nacional, Umivale Activa protegeix més d'un milió i mig de persones treballadores i més de 107.000 empreses associades. Ha estat, a més, la primera empresa espanyola reconeguda amb el segell d'Excel·lència EFQM 700, que acredita l'excel·lència en la seva gestió i la qualitat dels seus serveis clinicosanitaris.

Umivale Activa també forma part de l'Aliança Suma Intermutual. Una xarxa formada per sis mútues que protegeix més de tres milions de persones a Espanya, de vora 300.000 empreses associades.

29/04/2024


También te puede interesar