• |
  • |

Empreses Resilients i Benestar Laboral

Jornada Confederación Canaria

Umivale Activa ha participat en una sèrie de tallers que ha organitzat la Confederació Canària d'Empresaris entorn dels objectius de desenvolupament sostenible.

En concret la mútua ha participat en el taller centrat en benestar laboral sota el títol Empreses Resilients que contribueixen al Benestar Laboral. Una trobada que busca promoure el foment del benestar laboral a tots els nivells a través d'una cultura d'empresa sostenible, compromesa i responsable amb els seus treballadors. Durant les jornades s'han presentat diferents eines que es poden aplicar per a retenir i atreure talent.

La doctora Sandra Alonso Guillén, psicòloga general sanitària en *Umivale Activa i doctora en Psicologia i Ciències de la Salut per la Universitat Catòlica de València, ha abordat els beneficis d'aplicar plans de promoció de la salut en les empreses “perquè es tradueixen en treballadors sans, motivats i satisfets, generen un orgull de pertinença, millora del clima i l'organització de l'empresa, contribueix a la retenció i captació de nous talents, redueix l'estrès, l'absentisme i la rotació de personal, disminueix la sinistralitat laboral, millora la imatge corporativa i ens converteix en referents en el sector i la societat”.

 A més ha presentat el paquet de jornades i material de suport que engloba l'Escola de Salut Umivale Activa. "En l'actualitat es basa en tres pilars: el benestar emocional, la cura de l'esquena i la nutrició i alimentació saludable de les persones treballadores", ha afegit.

Sandra Alonso ha estat acompanyada per Núria Jareño, tècnica superior en Prevenció de Riscos Laborals en la mútua.

> Tornar a la Newsletter

17/10/2023


También te puede interesar