• |
  • |

Umivale Activa obre un nou centre assistencial a Calp

FACHADA CALPE

La mútua Umivale Activa ha obert les portes del seu nou centre assistencial a Calp, situat a l’avinguda de la Diputació, n. 55. Una ubicació “estratègica a la zona, atès que som l'única mútua col·laboradora amb la Seguretat Social que disposa de centre propi a les comarques de la Marina Alta i la Marina Baixa”, tal com ha destacat Antonio Gutiérrez, director territorial d'Umivale Activa a Calp.

Amb 445 metres quadrats de superfície, són unes instal·lacions “accessibles, àmplies i eficients energèticament per oferir la millor atenció possible a les nostres empreses mutualistes i als seus treballadors i treballadores”. El nou edifici disposa d'una zona de rehabilitació de 200 metres quadrats amb amplis finestrals i llum natural. Compta amb sala d’espera, dues consultes mèdiques, sala de cures, sala de raigs X, sala d’infermeria, a més de sala de formació i reunions per als mutualistes, així com dependències administratives.

La clínica està lliure de barreres arquitectòniques i compleix amb tots els requisits d’adaptabilitat. Cal destacar el taulell amb bucle magnètic per a persones amb discapacitat auditiva, senyalització podotàctil i banys adaptats amb alarmes sonores i visuals. Compta, a més a més, amb els últims equipaments en eficiència energètica pel que fa a climatització, aïllament i il·luminació.

Gutiérrez ha destacat, a més, que el centre disposa d'aparcament propi amb plaça reservada per a persones amb mobilitat reduïda. El seu equip de professionals sanitaris, administratius i especialistes en rehabilitació ofereix assistència sanitària per accidents de treball i malalties professionals, seguiment i control de la incapacitat temporal per accidents no laborals i malalties comunes i gestió de prestacions.

Aposta d’Umivale Activa per la província d’Alacant

Umivale Activa protegeix més de 617.240 persones treballadores a la Comunitat Valenciana de 40.325 empreses. D’aquestes, 182.675 persones de les més de 17.700 empreses pertanyen a la província d’Alacant.

La mútua té una important presència a la província d’Alacant amb centres propis a Torrevella, Oriola, Alcoi, Benidorm, Elx, Alacant, Ibi, Elda, Dénia i Cocentaina, així com una extensa xarxa de centres concertats.

“Aquest centre nou reforça la presència de la mútua a la província d’Alacant i especialment a les comarques de la Marina, juntament amb les clíniques de banidorm i Dénia”, segons ha destacat el director de zona de la mútua a Alacant, Javier Lobregad.

Lobregad i Gutiérrez, junt amb l'equip del centre assistencial, van rebre divendres passat la visita de l'alcaldessa de Calp, Ana Sala, per donar-los la benvinguda a la ciutat. També aquest dimarts han rebut la visita de l'alcalde de Teulada, Raúl Llobell, i esperen en els propers dies les visites de l'alcalde de Benissa, Arturo Poquet, així com la màxima autoritat d'Altea, Diego Zaragozí, i el màxim representant de l'Alfàs del Pi, Vicente Arques.

 

Visitas institucionales

Lobregad y Gutiérrez, junto al equipo del centro asistencial, recibieron el pasado viernes la visita la alcaldesa de Calp, Ana Sala, para darles la bienvenida a la ciudad. También este martes han recibido la visita del alcalde de Teulada, Raúl Llobell, y esperan en los próximos días las visitas del alcalde de Benissa, Arturo Poquet, así como la máxima autoridad de Altea, Diego Zaragozí, y el máximo representante de Alfás del Pi, Vicente Arques.

 

 

26/06/2024


También te puede interesar