30 JUNY

PROGRAMA COMPLET Benestar Emocional 2023

09:30 h - Event, Virtual

El teu benestar emocional, la nostra prioritat

El 31 de març de 2023 arrenca la segona edició del programa Benestar Emocional dins de l'Escola de Salut Umivale Activa.

Fins a febrer de 2024 hem programat, l'últim divendres de cada mes, una trobada virtual de 30 minuts de durada impartit per la nostra companya Sandra Alonso, Dra. en Psicologia i Ciències de la Salut i especialista en Psicologia Clínica i Forense.

En total es realitzaran 11 sessions formatives que tenen com a objectiu enfortir i potenciar els recursos personals per a afrontar l'estrès. I és que, tenir benestar emocional pot semblar, a priori, una cosa senzilla, però no ho és.

Si vols conèixer amb detall totes les temàtiques que tractarem, t'animem a descarregar el programa complet que t'adjuntem a continuació.

Respecte a la inscripció informar-te que existeixen diverses opcions: si estàs interessat a assistir a les 11 sessions pots inscriure't fent clic en el botó inferior que tens a continuació. D'altra banda, també tens la possibilitat d'inscriure't únicament a les sessions que siguin del teu interès clicant aquí. En totes dues modalitats enviarem les credencials d'accés un dia abans per a seguir la jornada en directe.

I si vols veure els esdeveniments en diferit, pots inscriure't en aquest enllaç.

Recorda, l'últim divendres de cada mes, t'esperem a la nostra Escola de Salut.

Reserva ja la teva agenda!

Queda prohibida la captació i/o enregistrament de la sessió, així com la seva reproducció o difusió, en tot o en part, sigui com sigui el mitjà o dispositiu utilitzat. Qualsevol actuació indeguda comportarà una vulneració de la normativa vigent, podent derivar-se les pertinents responsabilitats legals.

S'informa els participants que les sessions seran gravades.