31 MAIG

PROGRAMA COMPLET Benestar Emocional 2024

09:30 h - Event, Virtual

Formació exclusiva per a persones protegides per Umivale Activa. Aquesta jornada s'impartirà en castellà.

El teu benestar emocional, la nostra prioritat

El 22 de març de 2024 arrenca la tercera edició del programa Benestar Emocional dins de l'Escola de Salut Umivale Activa.

Fins a octubre de 2024 hem programat cinc trobades virtuals de 30 minuts de durada impartits per la nostra companya Sandra Alonso, Dra. en Psicologia i Ciències de la Salut i especialista en Psicologia Clínica i Forense.

L'objectiu d'aquestes sessions formatives és enfortir i potenciar els recursos personals per a afrontar l'estrès. Tenir benestar emocional pot semblar, a priori, una cosa senzilla, però no ho és.

Si vols conèixer amb detall totes les temàtiques que tractarem, t'animem a descarregar el programa complet que t'adjuntem a continuació.

Respecte a la inscripció informar-te que existeixen diverses opcions: si estàs interessat a assistir a les 5 sessions pots inscriure't fent clic en el botó inferior que tens a continuació. D'altra banda, també tens la possibilitat d'inscriure't únicament a les sessions que siguin del teu interès clicant aquí. En totes dues modalitats t'enviarem les credencials d'accés un dia abans per a seguir la jornada en directe.

I si vols veure els esdeveniments en diferit, pots inscriure't en aquest enllaç.

T'esperem a la nostra Escola de Salut. Reserva ja la teva agenda!

Queda prohibida la captació i/o gravació de la sessió, així com la seva reproducció o difusió, en tot o en part, sigui com sigui el mitjà o dispositiu utilitzat. Qualsevol actuació indeguda comportarà una vulneració de la normativa vigent, podent derivar-se les pertinents responsabilitats legals.

S'informa els participants que les sessions seran gravades.