17 MAIG

PROGRAMA COMPLET Nutrició i alimentació saludable 2024

09:30 h - Event, Virtual

Formació exclusiva per a persones protegides per Umivale Activa. Aquesta jornada s'impartirà en castellà.

El 26 d'abril de 2024 arrenca la segona edició del programa Nutrició i alimentació saludable dins de l'Escola de Salut Umivale Activa.

Fins a gener de 2025 hem programat, un divendres al mes, una trobada virtual de 30 minuts de durada impartit per Ana Bilbao, dietista-nutricionista.

En total es realitzaran 9 sessions formatives amb l'objectiu de conscienciar sobre la importància d'una alimentació saludable tant en l'àmbit personal com laboral. Mantenir una dieta adequada és essencial per a portar una vida sana.

Si vols conèixer amb detall totes les temàtiques que tractarem, t'animem a descarregar el programa complet que t'adjuntem a continuació.

Respecte a la inscripció informar-te que existeixen diverses opcions: si estàs interessat a assistir a les 9 sessions pots inscriure't fent clic en el botó inferior que tens a continuació. D'altra banda, també tens la possibilitat d'inscriure't únicament a les sessions que siguin del teu interès clicant aquí. En totes dues modalitats t'enviarem les credencials d'accés un dia abans per a seguir la jornada en directe.

I si vols veure els esdeveniments en diferit, pots inscriure't en aquest enllaç.

Recorda, un divendres al mes, t'esperem a la nostra Escola de Salut.

Reserva ja la teva agenda!

Queda prohibida la captació i/o gravació de la sessió, així com la seva reproducció o difusió, en tot o en part, sigui com sigui el mitjà o dispositiu utilitzat. Qualsevol actuació indeguda comportarà una vulneració de la normativa vigent, podent derivar-se les pertinents responsabilitats legals.

S'informa els participants que les sessions seran gravades.