Infografia 360º interactiva

Submergeix-te en la nostra campanya #Condueix Segur

A continuació et presentem la nostra rotonda virtual on podràs desplaçar-te amb el ratolí a través de la imatge. Has de clicar sobre les finestres informatives que apareixen en cada tipus de vehicle (cotxe, moto, bicicleta, etc), amb l'objectiu de visualitzar els materials divulgatius que trobaràs en cadascun d'ells.

Podràs visualitzar audiovisuals i descarregar-te fitxes informatives en els diferents vehicles i conèixer alguns dels principals riscos per a la seguretat viària durant la seva conducció (fes clic sobre la imatge).

Más información sobre material interactivo en seguridad vial

Audiovisuals interactius - Condueix segur

En aquesta campanya, descobriràs aspectes importants que has de tenir en compte en el teu vehicle per a realitzar qualsevol desplaçament amb seguretat (pressió adequada dels pneumàtics, enllumenat del vehicle, transport de càrregues, etc..). Comprova el que has après després de veure els vídeos interactius.

Posa a prova els teus coneixements! Per a això clica en el botó "començar" i visualitza cadascun dels vídeos que et presentem. En finalitzar cada vídeo has de clicar sobre el botó "començar test" i et plantejarem tres preguntes sobre el seu contingut. Només una de les respostes és la correcta, avança en el qüestionari i comprova el que has après. Per a finalitzar, en acabar l'última pregunta, clica sobre el botó "tornar".