La seguretat viària i els seus riscos

Aquí pots trobar una col·lecció de fitxes informatives sobre com actuar davant diferents factors de risc durant la conducció com pot ser la presència de pluja, vent, boira, neu, etc.

Fitxes Informatives en Seguretat Viària. Bons hàbits al volant

Setmana Europea Mobilitat 2022

Per a commemorar la Setmana Europea de la Mobilitat 2022, principal campanya de sensibilització de la Comissió Europea sobre mobilitat urbana sostenible, des d'Umivale Activa us compartim una sèrie de materials relacionats amb la temàtica d'enguany.

Aquesta campanya fomenta el canvi de comportament a favor de la mobilitat activa, el transport públic i altres solucions de transport netes i intel·ligents. Enguany el lema és 'Millors connexions' i té com a objectiu difondre els beneficis de l'ús de maneres de transport sostenibles.

Setmana Europea de la Mobilitat

Seguretat viària. Conduint bicicletes


Medidas prevención accidentes laborales con tractores

Campanya de prevenció per a l'ús segur de tractors

L'objectiu de la campanya és donar a conèixer unes pautes per a circular segur amb aquesta mena d'equips de treball, així com una bateria de mesures preventives per a reduir els riscos derivats de l'ús del tractor i evitar els accidents que s'originen durant els desplaçaments o quan es fan tasques agràries.

Seguretat viària. Ús del tractor Decàleg de mesures per a evitar accidents amb tractors